http://www.helsegrossisten.dk
MasterCard Visa Dankort eDankort

Coffee Diet™

Førpris:  DKK 248,00Pris: DKK 174,99Tilføj til indkøbskurv
Coffee Diet™
Varenummer: 5090
 
New Nordic
Coffee Diet - Vægttab og energi

Start dit vægttab i dag med velafprøvede og naturlige ingredienser. Coffee Diet er en tablet baseret på grønne kaffebønner og glucomannan. Glucomannan bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 gram. Tabletten indeholder også vitamin B12, der bidrager til et normalt energistofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

NÆRINGSSTOFINDHOLD PR DAGLIG DOSIS 6 TABL. % RI
Grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.)    
standardiseret til 45% chlorogensyre og 5% koffein 1.050 mg -
Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Kock) 3.000 mg -
Vitamin B12 5 μg
200%
RI = Referenceindtag    
- = næringsstoffernes betydning er uvis    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter med 2 glas vand før et måltid, 3 gange dagligt. VIGTIGT: Tabletterne skal indtages med rigeligt vand for at sikre, at de når hele vejen ned i maven. Vær opmærksom på, at der hos personer med synkebesvær (dysfagi) eller ved manglende indtagelse af tilstrækkelige mængder af væske kan forekomme kvælningsrisiko.
Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Kock), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), bindemiddel (Kollidon), grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.), overfladebehandlingsmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose, magnesiumstearat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), vitamin (cyanocobalamin).

INDHOLD: 120 tabletter

 

Antal varer: 0
0,00
Fragt:
0,00
Levering, GLS
Dansk Detail ApS - CO/ Nørregade 39 - 4600 Køge - CVR.: 37868310 - Tlf.: 56641701 - info@helsegrossisten.dk