http://www.helsegrossisten.dk
MasterCard Visa Dankort eDankort

Vita Ear • 30 tabl.

Førpris:  DKK 208,00Pris: DKK 175,00Tilføj til indkøbskurv
Vita Ear • 30 tabl.
Varenummer: 0468
 
New Nordic
HØRELSE OG NERVER
Vita Ear™ er en avanceret formulering af bio-aktive næringsstoffer baseret på den seneste videnskabelige forskning. Den er udviklet af New Nordic’s eksperter og indeholder udvalgte urteekstrakter og næringstoffer, der bidrager til opretholdelse af en normal hørelse. De naturlige ekstrakter og næringsstoffer i Vita Ear føres via blodbanen direkte til det indre øre, hvor der er mest brug for dem. Indholdet af standardiseret Ginkgo Biloba ekstrakt bidrager til en normal hørelse. Formuleringen indeholder også magnesium, som bidrager til en normal elektrolytbalance og neurotransmission - din krops evne til at gennemføre elektriske impulser, er særlig vigtig for hørelse, balance, nervesystem og muskelfunktion. Magnesium bidrager også til reduktion af træthed og udmattelse.

GINKGO BILOBA
Ginkgo biloba er en unik træart uden levende slægtninge. Den er hjemmehørende i Kina, hvor flere træer plantet udenfor templer er mere end 1.500 år gamle. Ginkgo biloba er et levende fossil, og kan sammenlignes med fossiler der går 270 millioner år tilbage. Denne tablet indeholder ginkgo biloba, fyrrebark og magnesium. Ginkgo biloba bladene, der anvendes i denne tablet er udvalgt, tørret og ekstraheret, således at de ønskværdige plantestoffer bevares. Dette giver garanti for en høj kvalitet.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1 tablet dagligt med et måltid.

INGREDIENSER
Mineral (magnesiumoxid), fyldemiddel (mikrokrystalline cellulose), maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton.), ginkgo biloba ekstrakt (Ginkgo biloba L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), konsistensmiddel (tværbunden natrium carboxymethylcellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Indhold: 30 tabletter.

 

Antal varer: 0
0,00
Fragt:
0,00
Levering, GLS
Dansk Detail ApS - CO/ Nørregade 39 - 4600 Køge - CVR.: 37868310 - Tlf.: 56641701 - info@helsegrossisten.dk